Blogi

Viestintäpalveluiden disruptio

 

Tämä blogi vie sinut mukaan Mainossataman innovaation tuotteistamiseen. Meillä on idea siitä, miten viestintäpalvelut voidaan tuottaa entistä tehokkaammin – niin ajan kuin lopputuloksenkin kannalta. Luonnollisesti matkasta tulee pitkä – se on täynnä mutkia ja kuoppia. Välillä käsijarru ryytyy kiinni ja välillä alamäessä vauhti pelottaa. Siis perusbisnestä.

Sinä olet tervetullut seuraamaan matkaa. Haluamme kuulla, osallistaa ja kuunnella. Voit laittaa palautetta osoitteeseen johanna.talikainen@mainossatama.fi. Ja nyt mennään!

 

Olemme kehittämässä uutta tapaa viestiä tuloksellisesti!

Meillä Mainossatamassa kehitetään parhaillaan uutta palvelua. Kyse on uudenlaisesta palvelusta, jossa yritys/organisaatio ei osta viestintäpalveluja perinteisesti ulkoistamalla palvelut vaan tarjoamme sparrausta, valmennusta ja ammattilaisen näkemystä organisaation oman viestinnän tueksi. Organisaatio tekee itse viestinnälliset toimet (kuten somepäivitykset), mutta me autamme suunnittelussa, ideoinnissa ja toteutuksessa valmentajan roolissa. Palvelu takaa myös sen, että viestintä tulee tehtyä. 

 

Olemme saaneet hankkeeseemme rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta. 

Mainossatama Oy
Hämeentie 8, 30100 Forssa
Vaihde: 040 034 6465
posti@mainossatama.fi

Tietosuojaseloste

Haluatko tietää ensimmäisten joukossa mitä Mainossatamassa tapahtuu?