Mainosvideo

Videotuotanto on noussut tärkeäksi osaksi nykypäivän markkinointia ja mainontaa. Jos kuva itsessään kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin kuinka paljon videon avulla voimmekaan kertoa? Videolla pystytään kertomaan tarinaa, joita kuvilla ei pysty. Videon välityksellä pystymme välittämään tunteita ja asioita, joita emme sanoin saa kerrottua.

Eiköhän siis tehdä teillekin näyttävä markkinointivideo ja räjäytetään näkyvyytenne täysin uudelle tasolle!

Varaa aikasi kuvauksiin tästä.

  • Tutoriaalivideo
  • Rekryvideo
  • Editoriaalivideo
  • Yritysvideo
  • Lyhytelokuva/mainoselokuva/brändielokuva
  • Animaatio
  • Nopea fiilisvideo

 

Tutoriaalivideo

Tutoriaalivideoiden avulla on mahdollista viestiä monimutkaisiakin asioita mielenkiintoisella ja mieleenpainuvalla tavalla. Tutoriaalit, eli opasvideot auttavat asiakasta saamaan parhaan hyödyn irti tuotteestasi tai palvelustasi.  Ne myös helpottavat yrityksesi arkea, kun työntekijöidesi ei tarvitse vastata jatkuvasti samoihin kysymyksiin, joita asiakkaasi miettivät sekä parhaassa tapauksessa voit myös estää asiakasta käyttämästä tuotettasi väärin. Auttamalla asiakkaitasi luot positiivista yrityskuvaa, viestität asiantuntemuksesta sekä rakennat luottamusta asiakkaidesi suuntaan.

Rekryvideo

Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara ja siksi on ensisijaisen tärkeää, miten uusia tekijöitä rekrytään. Hyvin tehty rekrytointivideo on myös parasta sisäistä markkinointia. Huolella mietitty rekryvideo välittää työyhteisön tunnelmaa ja henkeä paremmin, kuin mikään muu mainosmuoto. Se kertoo, mitä tarjottavaa yritykselläsi on työnantajana ja miksi juuri teille kannattaa tulla töihin. Rekrytointivideon katsomalla potentiaaliset hakijat pääsevät myös näkemään, millaiset työkaverit häntä odottavat. Ja kukapa olisi parempi suosittelija yrityksellesi, kuin videolla esiintyvä tyytyväinen työntekijä, joka aidosti suosittelee työtään myös muille?

Editoriaalivideo (haastattelu)

Editoriaalivideo on toimituksellinen videomuoto. Erilaiset haastatteluvideot ovatkin loistava keino kertoa yrityksesi tarjoamista palveluista, koska yli 70 % ihmisistä luottaa enemmän toisen ihmisen suositukseen kuin suoraan brändiltä tulevaan viestiin. Autenttiset, aidot sekä vilpittömät suositukset puhuttelevat uusia asiakkaita tutustumaan brändiisi. Antamalla puheenvuoron asiakkaillesi rakennat luottamusta ja uskottavuutta. Pelkkä tyytyväinen asiakas ei kuitenkaan riitä, vaan herättääkseen positiivista huomiota videon on oltava myös laadukas teknisesti sekä sisällöltään. Editoriaalivideoiden yhteydessä kannattaa samalla panostaa laadukkaisiin valokuviin, jotta annat yrityksestäsi ammattimaisen ja hyvän vaikutelman.

Yritysvideo

Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta video kertoo yrityksesi koko tarinan. Video muuttaa yrityksenne ilmeen eläväksi. Se myös kertoo, miksi te olette olemassa ja mitkä ovat yrityksenne arvot. Onnistunut yritysvideo herättää vahvoja tunteita, naurattaa oikeissa kohdissa sekä on aitoutta parhaimmillaan. Yritysvideo saa brändisi erottumaan positiivisesti sekä on näkyvä todiste, että yrityksessänne tehdään asioita oikealla tavalla. Yritysvideon lisäksi kannattaa samalla laittaa yrityksenne some tilit kuntoon, koska sosiaalisen median avulla sinulla on mahdollisuus lisämyyntiin ja brändin rakentamiseen.

Lyhytelokuva/mainoselokuva/brändivideo

Tiesitkö, että video voi olla vaikuttava, vaikka siinä ei varsinaisesti mainostettaisi mitään? Joskus riittää, että video kertoo tarinan. Huolella tehty brändivideo rakentaa yrityksesi imagoa. Se myös vahvistaa mielikuvaa yrityksestäsi ja missiostanne, herättää tunteita sekä lumoaa katsojan vaikuttavuudellaan. Hyvin suunniteltu, käsikirjoitettu ja toteutettu brändivideo tuo yritykseen asiakkaita ja työntekijöitä vielä useiden vuosienkin päästä. Videoiden lisäksi kannattaa samalla laittaa yrityksenne some tilit kuntoon, koska sosiaalisen median avulla sinulla on mahdollisuus lisämyyntiin ja brändin rakentamiseen.

Animaatio

Animaatiovideo on loistava vaihtoehto silloin, kun välitetään paljon tietoa kerralla, kerrotaan viestiä monimutkaisesta aiheesta tai asiasta jota ei voi fyysisesti kameran eteen asettaa. Animoitu video tuo selkeyttä ja informaatiota viestintään. Siinä hahmot, esineet tai kaaviot heräävät henkiin kertomaan viestiä puolestasi. Näin isojakin kokonaisuuksia pystytään esittämään kevyesti ja helposti ymmärrettävässä muodossa. Me Mainossatamalla kirjoitamme myös blogitekstejä, jotta voit mahdollistaa vuorovaikutuksen asiakkaidesi, kohderyhmäsi tai yhtistyökumppaneiden kanssa.

Nopea fiilisvideo

Fiilisvideo on elokuvamainen, näyttävä sekä vetoaa tunteisiin. Mielenkiintoinen sekä positiivisesti huomiota herättävä fiilisvideo voidaan tuottaa somen eri kanaviin. Videon voi tehdä yrityksen tapahtumasta, festareilta tai mistä tahansa tapahtumista, joka koostetaan yhteen. Ensivaikutelma tehdään vain kerran, joten videon täytyy napata katsoja heti mukaan tunnelmaan ja joskus täytyy herättää reilusti huomiota, jotta pääsee kertomaan oman asiansa. Nopealla fiilisvideolla voi olla monta eri tavoitetta – mutta tärkeintä on, että niistä jää hyvä tunne. Fiilisvideoiden lisäksi kirjoitamme myös blogitekstejä, jotta voit mahdollistaa vuorovaikutuksen asiakkaidesi, kohderyhmäsi tai yhtistyökumppaneiden kanssa.

Mainossatama Oy
Uittotie 2, 30100 Forssa
Vaihde: 040 034 6465
posti@mainossatama.fi

Tietosuojaseloste

Haluatko tietää ensimmäisten joukossa mitä Mainossatamassa tapahtuu?