Mainosvideo

Videotuotanto on noussut tärkeäksi osaksi markkinointia ja viestintää. Jos kuva itsessään kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin kuinka paljon videon avulla voimmekaan kertoa? Videolla pystytään kertomaan tarinaa, joita kuvilla ei pysty. Videon välityksellä pystymme välittämään tunteita ja asioita, joita emme sanoin osaa kertoa. 

Tehdäänkö teillekin näyttävä markkinointivideo ja räjäytetään näkyvyytenne täysin uudelle tasolle?

Pyydä tarjous täältä!

  • Tutoriaalivideo
  • Rekryvideo
  • Editoriaalivideo
  • Yritysvideo
  • Lyhytelokuva/mainoselokuva/brändielokuva
  • Animaatio
  • Nopea fiilisvideo

 

Tutoriaalivideo

Tutoriaalivideoiden avulla on mahdollista viestiä monimutkaisiakin asioita mielenkiintoisella ja mieleenpainuvalla tavalla. Tutoriaali eli opasvideot auttavat asiakasta saamaan parhaan hyödyn irti tuotteestasi tai palvelustasi.  Ne myös helpottavat yrityksesi arkea, kun työntekijöidesi ei tarvitse vastata jatkuvasti samoihin kysymyksiin, joita asiakkaasi miettivät. Parhaassa tapauksessa voit myös estää asiakasta käyttämästä tuotettasi väärin. Auttamalla asiakkaitasi luot positiivista yrityskuvaa, viestit asiantuntemuksesta sekä rakennat luottamusta. 

Rekryvideo

Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara ja siksi rekrytointi onkin tärkeimpiä investointeja. Hyvin tehty rekrytointivideo on parasta sisäistä ja ulkoista markkinointia, se välittää realistista kuvaa työyhteisön tunnelmasta ja henkestä. Videon avulla voit kertoa, mitä kaikkea tarjottavaa yritykselläsi on työnantajana ja miksi juuri teille kannattaa tulla töihin. Rekrytointivideon katsomalla potentiaaliset hakijat pääsevät myös näkemään, millaiset työkaverit häntä odottavat. Ja kukapa olisi parempi suosittelija yrityksellesi, kuin videolla esiintyvä tyytyväinen työntekijä.

Editoriaalivideo (haastattelu)

Editoriaalivideo on toimituksellinen videomuoto. Erilaiset haastatteluvideot ovatkin loistava keino kertoa yrityksesi tarjoamista palveluista, koska yli 70 prosenttia ihmisistä luottaa enemmän toisen ihmisen suositukseen kuin suoraan brändiltä tulevaan viestiin. Autenttiset, aidot sekä vilpittömät suositukset puhuttelevat uusia asiakkaita tutustumaan brändiisi. Antamalla puheenvuoron asiakkaillesi rakennat luottamusta ja uskottavuutta. 

Yritysvideo

Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta video kertoo yrityksesi koko tarinan. Video muuttaa yrityksenne imagon eläväksi. Se myös kertoo, miksi te olette olemassa ja mitkä ovat yrityksenne arvot. Onnistunut yritysvideo herättää vahvoja tunteita, naurattaa oikeissa kohdissa ja on aitoutta parhaimmillaan. Yritysvideo saa brändisi erottumaan positiivisesti ja on näkyvä todiste, että yrityksessänne tehdään asioita oikealla tavalla.

Lyhytelokuva/mainoselokuva/brändielokuva

Tiesitkö, että video voi olla vaikuttava, vaikka siinä ei varsinaisesti mainostettaisi mitään? Joskus riittää, että video kertoo tarinan. Huolella tehty brändivideo vahvistaa mielikuvaa organisaatiosta ja missiostanne, herättää tunteita sekä lumoaa katsojan vaikuttavuudellaan. 

Animaatio

Animaatiovideo on loistava vaihtoehto silloin, kun välitetään paljon tietoa kerralla, kerrotaan viestiä monimutkaisesta aiheesta tai asiasta jota ei voi fyysisesti kameran eteen asettaa. Animoitu video tuo selkeyttä ja informaatiota viestintään. Siinä hahmot, esineet tai kaaviot heräävät henkiin kertomaan viestiä puolestasi. Näin isojakin kokonaisuuksia pystytään esittämään kevyesti ja helposti ymmärrettävässä muodossa.

Nopea fiilisvideo

Fiilisvideo on elokuvamainen, näyttävä sekä vetoaa tunteisiin. Mielenkiintoinen sekä positiivisesti huomiota herättävä fiilisvideo voidaan tuottaa somen eri kanaviin. Ensivaikutelma tehdään vain kerran, joten videon täytyy napata katsoja heti mukaan tunnelmaan. Joskus täytyy herättää reilusti huomiota, jotta pääsee kertomaan oman asiansa. Nopealla fiilisvideolla voi olla monta eri tavoitetta – mutta tärkeintä on, että niistä jää hyvä tunne.

Mainossatama Oy
Hämeentie 8, 30100 Forssa
Vaihde: 040 034 6465
posti@mainossatama.fi

Tietosuojaseloste

Haluatko tietää ensimmäisten joukossa mitä Mainossatamassa tapahtuu?