Viestintä- ja markkinointikoulutus

 

Ammattitaitoinen tiimimme kouluttaa yrityksenne somen saloihin ja antaa käytännön vinkkejä kuinka pärjätä viestinnän ja markkinoinnin maailmassa menestyksekkäästi. Mainossataman viestintä- ja markkinointikoulutukset antavat eväät luovia muuttuvassa toimintaympäristössä ja nostaa myyntisi uudelle tasolle. Ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiva koulutuskokonaisuus! Varaa aikasi täältä.

 

  • Viestintä- ja markkinointikoulutukset
  • Sosiaalisen median koulutukset
  • Viestintäohjeistukset

Sosiaalisen median koulutukset – Somemarkkinointi on niin paljon enemmän kuin pelkkiä postauksia. Kanavia on vaikka kuinka paljon ja me autamme sinua valitsemaan ne tärkeimmät, jotka tuottavat arvoa juuri sinun tavoitteillesi. Myös viestinnän sisällöllä, tyylillä ja sävyllä on väliä, sillä jokainen kanava ja sen käyttäjät ovat erilaisia. Hyvällä sisällöllä rakennat asiakkaiden luottamusta: he tutustuvat yritykseesi, tuotteisiisi sekä työyhteisöön yrityksen takana. Onnistuneen sosiaalisen median markkinoinnin tärkein elementti on kohdeyleisön hyvä tunteminen – on hyvä tietää mistä kanavista kohdeyleisön tavoittaa, mitkä ovat heidän mielenkiinnon kohteet, millainen sisältö heitä kiinnostaa ja esimerkiksi mihin kellonaikaan tavoitat kohderyhmäsi tehokkaimmin. 

 

Viestintäohjeistukset – Haluaisitteko osata viestiä yrityksessänne paremmin, tehokkaammin ja johdonmukaisemmin? Tuntuuko, että viestit eivät tavoita oikeita ihmisiä tai että niitä ei lähetetä tarpeeksi? Viestintäohjeistus luo organisaation viestinnälle punaisen langan. Se myös selkeyttää vastuut ja tekemisen, ja kannustaa kaikkia viestimään avoimesti ja tehokkaasti. 

Viestintä- ja markkinointikoulutukset Onko organisaationne viestinnässä ja markkinoinnissa puutteita tai häiriötä? Tuntuuko ettei viestintä toimi? Onko markkinointi aivan hepreaa? Pitäisikö viestinnän lainalaisuudet ja mahdolliset tuoda osaksi yrityskulttuuria? Räätälöidään teidän tarpeisiinne sopiva koulutus tai koulutuskokonaisuus, joiden avulla ymmärrys ja aktiivisuus saadaan uudelle tasolle.

Mainossatama Oy
Hämeentie 8, 30100 Forssa
Vaihde: 040 034 6465
posti@mainossatama.fi

Tietosuojaseloste

Haluatko tietää ensimmäisten joukossa mitä Mainossatamassa tapahtuu?