Viestintä ja markkinointi koulutus

 

Ammattitaitoinen tiimimme kouluttaa yrityksenne somen saloihin ja antaa käytännön vinkkejä kuinka pärjätä viestinnän ja markkinoinnin maailmassa menestyksekkäästi. Mainossataman viestintä- ja markkinointikoulutukset antavat yrityksellesi eväät luovia muuttumassa markkinointimaailmassa ja nostaa myyntisi uudelle tasolle. Ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiva koulutuskokonaisuus! Varaa aikasi täältä.

 

 • Viestintä- ja markkinointikoulutukset
 • Sosiaalisen median koulutukset
 • Viestintäohjeistukset

Sosiaalisen median koulutukset – Some markkinointi on niin paljon enemmänkin kuin pelkkiä postauksia. Kanavia on vaikka kuinka paljon ja me autamme sinua valitsemaan kolme tärkeintä kanavaa, jotka tuottavat arvoa juuri sinun yrityksellesi. Viestinnän sisällöllä on myös väliä, koska jokainen kanava on erilainen ja siksi lähtökohtaisesti kaikkiin kannattaa tuottaa erilaista sisältöä, jotta asiakkaat näkevät teidät oikealla tavalla. Hyvällä sisällöllä annat asiakkaillesi luottamusta, he tutustuvat yritykseesi, tuotteisiisi sekä työyhteisöön yrityksen takana. Onnistuneen sosiaalisen median markkinoinnin tärkein elementti on kohdeyleisön hyvä tunteminen – on hyvä tietää mistä kanavista kohdeyleisön tavoittaa, mitkä ovat heidän mielenkiinnonkohteet, millainen sisältö heitä kiinnostaa ja mihin aikaan tavoitat kohderyhmäsi tehokkaimmin. 

 

Viestintäohjeistukset – Haluaisitteko osata viestiä yrityksessänne paremmin? Tuntuuko ettei viestit tavoita oikeita ihmisiä ja ne menee ihan vääriä kanavia pitkin? Viestintäohjeistukset ovat ohjeistus koko teidän organisaatiolle siitä, kuka viestii, mitä viestii ja kenelle. Hyvällä viestinnällä on suora vaikutus yrityksen kassavirtaan positiivisesti sekä brändin kuvaan henkilöstön sekä asiakkaiden silmissä. Tarkan ohjeistuksen avulla yrityksellä on paremmat mahdollisuudet syntyä pysyväksi ja tunnetuksi brändiksi.

Viestintä ja markkinointikoulutukset- Onko yrityksenne viestinnässä ja markkinoinnissa puutteita tai häiriötä? Tuntuuko ettei viestintä yrityksessänne toimi? Onko markkinointi aivan hepreaa? Viestinnän ja markkinoinnin viestintäsuunnitelma on koko yrityksen keskiössä ja laadukkaalla suunnitelmalla onnistut varmasti. Ensin mietitään mitä sanotaan ja sitten vasta missä. Toteutuksessa tulee esille se, miksi te olette yrityksenä olemassa, mitä te haluatte maailmalle kertoa sekä mistä yrityksenne arvomaailma koostuu. On ensisijaisen tärkeää, että tieto kulkee ensin henkilökunnalle ja sen jälkeen kaikille asiakkaillenne. Kun viestinnän ja markkinoinnin osaamisenne on kunnossa, se näkyy myös tuloksessa. Markkinoinnin osaamisen ansiosta teette lisää myyntiä, samalla vahvistatte brändiä sekä erotutte kilpailijoista. Me Mainossatamalla räätälöimme tarpeidenne mukaan viestinnän- ja markkinoinninkoulutukset. 

  Mainossatama Oy
  Uittotie 2, 30100 Forssa
  Vaihde: 040 034 6465
  posti@mainossatama.fi

  Tietosuojaseloste

  Haluatko tietää ensimmäisten joukossa mitä Mainossatamassa tapahtuu?