Digimarkkinointi

Suurin osa palveluista ja tuotteista haetaan verkosta. Siksi diginäkyvyyteen kannattaa panostaa. Samalla tavoitat suuret määrät potentiaalisia asiakkaita ja palvelet entistä paremmin myös vanhoja. Diginäkyvyydessä toimivat, palvelevat ja hyvin optimoidut kotisivut ovat ykkösasia. Digimarkkinoinnilla ja muilla aktiivisilla toimilla verkossa voit parantaa näkyvyyttäsi vieläkin paremmaksi.

Digimarkkinoinnin päätavoite on myynnin lisääminen, sekä samalla vahvistat brändiäsi ja erotut kilpailijoistasi. Meiltä saat myös kotisivut avaimet käteen periaatteella suunnittelusta ja sisällöstä aina toteutukseen asti. Autamme sinua myös sosiaalisen median käytössä ja haltuunotossa. Voit lukea lisää sosiaalisen median koulutuksistamme täältä.

 

 • Someprofiili
 • Kotisivusuunnittelu ja kotisivujen tekeminen
 • Google ADS ja display mainonta
 • YouTube
 • Sosiaalisenmedian markkinointi – Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter
 • Hakukoneoptimointi – SEO
 • Blogit

 

Someprofiili Sosiaalinen media on yksi tärkeimmistä näkyvyyden ja markkinoinnin kanavista- Kuluttajat hakevat tietoa yrityksistä ja palveluista niistä kanavista, joissa itsekin ovat aktiivisia. On tärkeää, että profiilissasi kerrotaan yrityksenne toimiala tai organisaation tehtävät sekä kaikki tärkeät yhteystiedot. Somekanavaan profiilin luominen ei kuitenkaan riitä, vaan lisäksi tarvitaan aktiivista ja säännöllistä vuorovaikutusta. Myös somessa olevalla sisällöllä ja kuvilla on suuri merkitys. 

 

Kotisivusuunnittelu ja kotisivujen tekeminen Hyvin suunniteltujen ja toteutettujen kotisivujen avulla asiakkaat löytävät sivuiltasi helposti sen, jota he sieltä tulivat hakemaan.  Selkeät, hyvin palvelevat ja hakutuloksissa optimoituvat kotisivut ovatkin verkkonäkyvyyden tärkein perusta. Ilman kotisivuja tuotteet ja palvelut eivät löydy tehokkaasti. Kotisivut ovat siis loistava käyntikortti, jolla puhuttelet asiakkaitasi.

 

Google ADS mainonta on maksettua hakukonemainontaa. Googlen hakukone hallitsee kaikkia hakukonemarkkinoita ylivoimaisesti. Google ADS -mainontaan kannattaa panostaa, koska ilman Googlea sinua ja yritystäsi ei ole olemassa potentiaalisille asiakkaille. ADS-mainonta houkuttelee uusia vierailijoita sivuillesi ja maksat vain toteutuneista klikkauksista. On todella tärkeää osata kohdistaa mainonta oikealle kohderyhmälle, koska oikeanlaisen ADS-kampanjan avulla sinulla on mahdollisuus saada liidejä, rakentaa brändiäsi sekä vahvistaa imagoasi. Oikein toteutetulla Google ADS -mainonnalla näet nopeasti tuloksia, löydyt ennen kilpailijoitasi sekä valtaat uusia markkinoita. 

 

YouTubessa mainostamisen suosio kasvaa jatkuvasti. Videomainonta vetoaa tunteisiin ja sillä on helppo aktivoida ostamiseen kannustavia tunteita. Videoiden välissä näkyviä mainoksia voidaan kohdentaa tehokkaasti esimerkiksi sukupuolen, iän, käyttäjän sijainnin tai katsottavan videon aiheen perusteella. Suomessa YouTubella on 2,3 miljoonaa käyttäjää viikossa, joten näin tavoitat suuren määrän potentiaalisia asiakkaita kustannustehokkaasti. Meiltä saat myös palvelut videoiden tekemiseen. Laadukkaat videot lisäävät luottamusta, vakuuttavuutta sekä uskottavuutta.

 

Sosiaalisen median markkinointi Suomalaisista hieman yli 85 prosenttia käyttää sosiaalista mediaa jollain tavalla, joten somemarkkinointi on yksi vahvimmista markkinoinnin työvälineistä. Hyvällä sisällöllä luot kestävää asiakassuhdetta: asiakkaat pääsevät tutustumaan yritykseesi tai organisaatioosi, tuotteisiisi sekä työyhteisöön yrityksen takana. Onnistuneen sosiaalisen median markkinoinnin tärkein elementti onkin kohdeyleisön hyvä tunteminen – on hyvä tietää, mistä kanavista kohdeyleisön tavoittaa, mitkä ovat heidän mielenkiinnonkohteet, millainen sisältö heitä kiinnostaa ja mihin aikaan tavoitat kohderyhmäsi tehokkaimmin. 

 

Hakukoneoptimointi – SEO (Search Engine Optimization) Tutkimusten mukaan yli 88 prosenttia ihmisistä hakee kuulemaansa tuotetta tai palvelua Googlesta. Siksi on tärkeää sijoittua Googlen haussa heti ensimmäiselle sivulle, koska käyttäjistä 89 prosenttia lukee vain ensimmäisen sivun hakutulokset.  Hakukoneoptimoinnilla saavutat orgaanisia tuloksia eli Google ohjaa liikennettä sivuillesi ilmaiseksi ympäri vuorokauden, kaikkina vuodenaikoina. Asiakkaat myös luottavat enemmän yrityksiin, jotka näkyvät Googlen hauissa heti etusivulla. Hakukoneen näkyvyyteen vaikuttaa sivuston tekninen toteutus, sivuston sisältö ja sivuston ulkoiset tekijät.

 

Blogi Blogiteksti on parhaimmillaan menestystarina, jos se onnistuu herättämään lukijassa positiivisia tunteita ja luottamusta. Blogin tavoitteena voi olla vaikuttamistyö, yhteiskunnalliseen keskusteluun osallistuminen, uuden tiedon tarjoaminen, palvelevan lisäarvon tuottaminen asiakkaalle tai oman asiantuntijuuden vahvistaminen. Samalla kun blogitekstit tekevät asiakaspalvelu- ja myyntityötä, ne myös lisäävät kotisivujen optimointipisteitä. Sivuillasi on tasaisesti uutta sisältöä, joka palvelee myös hakusanaoptimointia. 

 

  Mainossatama Oy
  Hämeentie 8, 30100 Forssa
  Vaihde: 040 034 6465
  posti@mainossatama.fi

  Tietosuojaseloste

  Haluatko tietää ensimmäisten joukossa mitä Mainossatamassa tapahtuu?