Meidän tiimi

Mika Sulonen

toimitusjohtaja, CREATIVE, yrittäjä

040 5568 867 
mika.sulonen@mainossatama.fi

Mikaa kutsutaan kaupungilla mainosmoguliksi. Ja se on aivan oikeutettua miehelle, joka on luotsannut mainostoimistoa lähes 18 vuotta. Sulosella on ainutlaatuinen lahja – hän kuulee sen, minkä me muut voimme myöhemmin nähdä hänen tekeminään kuvina. Mies on yhtä suurta luomisen juhlaa ja tuskaa – ja juhlaa riittää myös työn ulkopuolella. Kaikista huhuista huolimatta Mainossataman herra Creative viihtyy parhaiten kalsareissa kotisohvalla.

Johanna Talikainen

viestinnänsuunnittelija, FM, yrittäjä

040 0851 704 johanna.talikainen@mainossatama.fi

Johanna on omaksi harmikseen Mainossataman äiti, mutta minkäs sitä luonteelleen mahtaa. Kotona Johannalla on kaksi teini-ikäistä tytärtä, jotka pitävät hänet jatkuvassa terässä (kukaan ei puhu hermorauniosta). Johanna tunnetaan terävästä kynästään, hän osaa muotoilla asian kun asian oikein päin. Peräänantamattomana ihmissieluna Johanna harrastaa kestävyysurheilua, tosin aivan viime vuosina jooga on yllättävästi löytänyt raon viikko-ohjelmasta.

Teemu Tavén

digitaalisen median tuottaja

050 5536 400
teemu.taven@mainossatama.fi

Teemu on työvuosien puolesta Mainossataman kalustoa, mutta konkari on onnistunut luomaan nahkansa hienosti uudelleen. Kun aikaisemmin Teemu vastasi mainosmerkinnästä, nyt hän kuvaa ja editoi videoita, tuottaa radiomainoksia ja säveltää musiikkia. Teemu on monella tapaa näppärä sormistaan, hän nimittäin soittaa kitaraa ja montaa muutakin soitinta, ja on mukana monissa musiikkikuvioissa.

Johanna Hento

toimittaja, sisällöntuottaja

050 4210 683
johanna.hento@mainossatama.fi

Johanna ei ole päässyt nimensä ansiosta meille töihin, vaikka niin voisi ehkä kuvitella. Tämä Johanna on sen vanhemman (kokeneemman) aisapari sisällöntuotannossa ja toimitustyössä. Hennolla on rautainen ote sosiaalisen mediaan – sisältöihin ja näkyvyyteen. Johannan omat somepostaukset ovat usein luonnosta tai reissun päältä. Viime aikoina Johanna on innostunut myös Nuorkauppakamari-toiminnasta ja on ahkerasti verkostoitumassa siellä sun täällä. Johanna tykkää myös kysellä. Paljon.

Taija Piikkilä

graafinen suunnittelija, AD, valokuvaaja

050 4485 481
taija.piikkila@mainossatama.fi

Taijan lempinimi voisi olla Pikku-Taija, mutta Taijana hänet vaan tunnetaan. Muistat hänet varmasti kameran takaa, jossa hänen tavaramerkkinsä ihmisten naurattamiseksi on hyppely jalalta toiselle. Kuvaamisen lisäksi Taija tekee AD:na taittoja, nettisivuja, mainoksia ja layoutteja. Hyppelemisestä kun tuli puhe, niin viime kesänä Taija hyppäsi ensimmäisen laskuvarjohyppynsä. Hienoa heittäytymistä on nähty häneltä myös improlavalla ja teatterin näyttämöllä.

Samuli Saari

mainosvalmistaja

040 0352 488
samuli.saari@mainossatama.fi

Samuli on Mainossataman uusin tulokas, mutta työssään vanha konkari. Mies on vääntänyt teippejä kaikkiin maailman asentoihin yli 20 vuotta. Tämän ohella Samuli on taitava rakennusmies ja jokapaikan ammattihöylä. Mies on muuttanut naisen perässä Forssaan ja mehän toivomme, että hän täällä myös viihtyy ja pysyy.

Osmo

Osmo-Pomo. Cockerspanieli. Toimisto- ja terapiakoira. Osmo saapuu toimistolle aina yhtä innokkaasti ja käy tervehtimässä kaikkia tasapuolisesti. Osmon tehtäviin kuuluvat myös vieraiden vastaanottaminen, hyväksi haukkuminen ja toimiston lattian puhtaanapito. Kadonneet villasukat löytyvät useimmiten Osmon jemmasta. Keittiön puolella Osmo vastaa tarjoiluiden laadunvalvonnasta ja koemaistosta.

Mainossatama Oy
Uittotie 2, 30100 Forssa
Vaihde: 040 034 6465
posti@mainossatama.fi

Tietosuojaseloste