Meidän tiimi

Mainossatama on työpaikka, jonne ei harmita tulla maanantaiaamuisin. Töitä on kiva tehdä ja asiakaskin on usein enemmän kuin asiakas, pikemminkin kumppani, jonka kanssa kuljetaan samoja tavoitteita kohti. Meidän työssämme ja työpaikalla näkyy arvostus, avoimuus, hyväksyminen ja kunnioitus kaikessa mitä teemme. Emme ole ehkä ensimmäinen mainostoimisto sinulle, mutta me haluamme olla se oikea!

Mika Sulonen

toimitusjohtaja, CREATIVE, yrittäjä

040 5568 867 
mika.sulonen@mainossatama.fi

Mikaa kutsutaan kaupungilla mainosmoguliksi. Ja se on aivan oikeutettua miehelle, joka on luotsannut mainostoimistoa lähes 20 vuotta. Sulosella on ainutlaatuinen lahja – hän kuulee sen, minkä me muut voimme myöhemmin nähdä hänen tekeminään kuvina. Mies on yhtä suurta luomisen juhlaa ja tuskaa – ja juhlaa riittää myös työn ulkopuolella. Kaikista huhuista huolimatta Mainossataman herra Creative viihtyy parhaiten kalsareissa kotisohvalla.

Johanna Talikainen

viestinnänsuunnittelija, FM, yrittäjä

040 0851 704 johanna.talikainen@mainossatama.fi

Johanna on omaksi harmikseen Mainossataman äiti, mutta minkäs sitä luonteelleen mahtaa. Kotona Johannalla on kaksi teini-ikäistä tytärtä, jotka pitävät hänet jatkuvassa terässä (kukaan ei puhu hermorauniosta). Johanna tunnetaan terävästä kynästään, hän osaa muotoilla asian kun asian oikein päin. Peräänantamattomana ihmissieluna Johanna harrastaa kestävyysurheilua, tosin aivan viime vuosina jooga on yllättävästi löytänyt raon viikko-ohjelmasta.

Teemu Tavén

digitaalisen median tuottaja

050 5536 400
teemu.taven@mainossatama.fi

Teemu on työvuosien puolesta Mainossataman kalustoa, mutta konkari on onnistunut luomaan nahkansa hienosti uudelleen. Kun aikaisemmin Teemu vastasi mainosmerkinnästä, nyt hän kuvaa ja editoi videoita, tuottaa radiomainoksia ja säveltää musiikkia. Teemu on monella tapaa näppärä sormistaan, hän nimittäin soittaa kitaraa ja montaa muutakin soitinta, ja on mukana monissa musiikkikuvioissa.

Samuli Saari

mainosvalmistaja

040 0352 488
samuli.saari@mainossatama.fi

Samuli on työssään vanha konkari. Mies on vääntänyt teippejä kaikkiin maailman asentoihin yli 20 vuotta. Tämän ohella Samuli on taitava rakennusmies ja jokapaikan ammattihöylä. Mies on muuttanut naisen perässä Forssaan ja mehän toivomme, että hän täällä myös viihtyy ja pysyy.

Piia Romppanen

viestintäassistetti

040 034 6465 piia.romppanen@mainossatama.fi

Piia on osittain hämäläistynyt karjalainen, joka pitää tiukasti kiinni omasta murteestaan ja kerää usein huomiota leveän puheenpartensa takia. Sisällöntuotanto, graafinen suunnittelu ja valokuvaus kuuluvat tämän omalaatuisen kaljupään osaamiseen, eikä Piia pelkää ottaa koppia uusista haasteista liittyy ne sitten töihin tai vapaa-aikaan.

Osmo

Osmo-Pomo. Cockerspanieli. Toimisto- ja terapiakoira. Osmo saapuu toimistolle aina yhtä innokkaasti ja käy tervehtimässä kaikkia tasapuolisesti. Osmon tehtäviin kuuluvat myös vieraiden vastaanottaminen, hyväksi haukkuminen ja toimiston lattian puhtaanapito. Kadonneet villasukat löytyvät useimmiten Osmon jemmasta. Keittiön puolella Osmo vastaa tarjoiluiden laadunvalvonnasta ja koemaistosta

Meihin voit ottaa yhteyttä etunimi.sukunimi@mainossatama.fi sähköpostien kautta tai sitten alla olevan lomakkeen kautta:

Tietosuojaseloste  |  Evästeet

Mainossatama Oy
Hämeentie 8, 30100 Forssa
Vaihde: 040 034 6465
posti@mainossatama.fi

Tietosuojaseloste

Haluatko tietää ensimmäisten joukossa mitä Mainossatamassa tapahtuu?