Meidän tiimi

Mika Sulonen

toimitusjohtaja, CREATIVE, yrittäjä

040 5568 867 / 020 7699 953
mika.sulonen@mainossatama.fi

Mikaa kutsutaan kaupungilla mainosmoguliksi. Ja se on aivan oikeutettua miehelle, joka on luotsannut mainostoimistoa lähes 18 vuotta. Sulosella on ainutlaatuinen lahja – hän kuulee sen, minkä me muut voimme myöhemmin nähdä hänen tekeminään kuvina. Mies on yhtä suurta luomisen juhlaa ja tuskaa – ja juhlaa riittää myös työn ulkopuolella. Kaikista huhuista huolimatta Mainossataman herra Creative viihtyy parhaiten kalsareissa kotisohvalla.

Johanna Talikainen

viestinnänsuunnittelija, FM, yrittäjä

040 0851 704 / 020 7699 952 johanna.talikainen@mainossatama.fi

Johanna on omaksi harmikseen Mainossataman äiti, mutta minkäs sitä luonteelleen mahtaa. Kotona Johannalla on kaksi teini-ikäistä tytärtä, jotka pitävät hänet jatkuvassa terässä (kukaan ei puhu hermorauniosta). Johanna tunnetaan terävästä kynästään, hän osaa muotoilla asian kun asian oikein päin. Peräänantamattomana ihmissieluna Johanna harrastaa kestävyysurheilua, tosin aivan viime vuosina jooga on yllättävästi löytänyt raon viikko-ohjelmasta.

Teemu Tavén

mainosvalmistaja

040 0352 488 / 020 7699 951
teemu.taven@mainossatama.fi

Teemu on vastannut Mainossataman mainosvalmistuksesta ryhdikkäästi jo vuodesta 2007. Teemun käsissä syntyvät siis kyltit, tarrat ja suurkuvatulosteet. Teemu on monella tapaa näppärä sormistaan, hän nimittäin soittaa kitaraa ja montaa muutakin soitinta. Olet ehkä kuullut joskus Teemun trubaduuriesityksiä Forssan kesäterasseilla tai nähnyt hänet lavalla Ponon taustaporukoissa. Viime kesänä Teemusta tuli virallisesti lähes keski-ikäinen, kun hän osti omakotitalon joen varresta.

Johanna Hento

toimittaja, sisällöntuottaja

050 4210 683 / 020 7699 957
johanna.hento@mainossatama.fi

Johanna ei ole päässyt nimensä ansiosta meille töihin, vaikka niin voisi ehkä kuvitella. Tämä Johanna on sen vanhemman (kokeneemman) aisapari sisällöntuotannossa ja toimitustyössä. Hennolla on rautainen ote sosiaalisen mediaan – sisältöihin ja näkyvyyteen. Johannan omat somepostaukset ovat usein luonnosta tai reissun päältä. Viime aikoina Johanna on innostunut myös Nuorkauppakamari-toiminnasta ja on ahkerasti verkostoitumassa siellä sun täällä. Johanna tykkää myös kysellä. Paljon.

Jamina Satamo

AD

045 3045 934  / 020 7699 959 jamina.satamo@mainossatama.fi

Jaminan perässä on kirjaimet AD. Se tarkoittaa, että Jamina vastaa siitä, miltä yritykset ja organisaatiot näyttävät. Jamina tunnetaankin tunnontarkasta työstä ja viimeistelystä. Jamina on Mainossataman ainoa pendelöijä, tosin matka kulkee vain Somerolta Forssaan ja takaisin. Jaminan harrastuksia ovat koirien kasvatus, kutominen ja Apulannan keikoilla juokseminen. Koirat ja koiranäyttelyt kuljettavat Jaminaa ympäri Eurooppaa, mutta sielunkoti on Köpiksessä. Katso vaikka Jaminan käsivarresta.

Taija Piikkilä

junior AD, valokuvaaja

050 4485 481 / 020 7699 955 taija.piikkila@mainossatama.fi

Taijan lempinimi voisi olla Pikku-Taija, mutta Taijana hänet vaan tunnetaan. Muistat hänet varmasti kameran takaa, jossa hänen tavaramerkkinsä ihmisten naurattamiseksi on hyppely jalalta toiselle. Kuvaamisen lisäksi Taija tekee junior AD:na taittoja, nettisivuja, mainoksia ja layoutteja. Hyppelemisestä kun tuli puhe, niin viime kesänä Taija hyppäsi ensimmäisen laskuvarjohyppynsä. Hienoa heittäytymistä on nähty häneltä myös improlavalla ja teatterin näyttämöllä.

Javi Räisälä

digitaalisen median tuottaja

046 9209 220 / 020 7699 954
javi.raisala@mainossatama.fi

Javi on meidän kuopus, mutta iästään huolimatta melkoinen kone videoiden tekemisessä. Toisin sanoen luonnon lahjakkuus, joka etsii ja opettelee myös nopeasti, jos ei ihan kaikkea heti osaakaan. Javi on tunnetusti tulisen ruuan, energiajuomien, lihan ja raskaan musiikin ystävä. Yllättäen kuopuksen soittolistalla on myös 80-luvun musiikkia, toimiston vanhojen pierujen iloksi.

Sarita Silvennoinen

viestintäassistentti

040 0774 094 / 020 7699 956
sarita.silvennoinen@mainossatama.fi

Sarita on Mainossataman viimeisin vahvistus sisällöntuotannossa. Tämä suurperhettä pyörittävä tehonainen osaa organisoinnin, eikä sormi jää suuhun silloinkaan, kun auto sammuu tienposkeen. Vappuaattona Sarita herää viideltä ilahduttaakseen työkavereita vastapaisteluilla munkeilla. Emme ole vielä selvittäneet milloin Sarita rentoutuu, mutta ilmeisesti se on jossain siinä pitkän pyörälenkin, kadonneen kissan etsinnän ja lasten partioleirin välillä.

Osmo

Osmo-Pomo. Cockerspanieli. Toimisto- ja terapiakoira. Osmo saapuu toimistolle aina yhtä innokkaasti ja käy tervehtimässä kaikkia tasapuolisesti. Osmon tehtäviin kuuluvat myös vieraiden vastaanottaminen, hyväksi haukkuminen ja toimiston lattian puhtaanapito. Kadonneet villasukat löytyvät useimmiten Osmon jemmasta. Keittiön puolella Osmo vastaa tarjoiluiden laadunvalvonnasta ja koemaistosta.

Mainossatama Oy
Uittotie 2, 30100 Forssa
Vaihde: 020 769 9950
posti@mainossatama.fi