Graafinen suunnittelu

Mikä ikinä onkaan visiosi yrityksesi tai organisaatiosi ilmeestä, me hiomme siitä timantin. Värien, muotojen ja visuaalisuuden avulla luomme ainutlaatuisen ja erottuvan tyylin. Meiltä onnistuu graafisen suunnittelun eri osa-alueet aina logoista tuote- ja pakkaussuunnitteluun. Työmme on aina viimeiseen saakka mietittyä – huomioimme, että tekstit ja muodot skaalautuvat jokaiseen käyttötarkoitukseen sähköisissä medioissa, painotuotteissa ja tekstiileissä. Meiltä saat myös brändistrategian suunnittelun.

 

  • Yritysilmeen suunnittelu
  • Logon suunnittelu
  • Julkaisujen taitto
  • Esitteet
  • Julisteet
  • Käyntikortit
  • Pakkaussuunnittelu

 

Yritysilmeen suunnittelu Huolella mietitty visuaalinen ilme luo hyvän ensivaikutelman yrityksestäsi. Suunnittelemme yrityksesi tai organisaatiosi ilmeen strategian ja tavoitteiden pohjalta kuvastamaan sitä, mitä te olette ja teette. 

Logon suunnittelu Logo on yrityksen viestinnän perusta ja identiteetin määrittäjä.  Logon avulla yrityksesi tunnetaan jo ennen ensimmäistä yhteydenottoa, joten sen pitää olla yrityksesi näköinen, persoonallinen, yksilöllinen sekä mieleenpainuva. 

Julkaisujen taitto Taitamme kirjat, lehdet, nettisivujen ilmeet, esitteet ja tuoteluettelot. Jokainen käyttöliittymä vaatii omanlaisensa ammattitaitoisen näkemyksellisen taiton. Taitto onkin toimituksellisen tekstin ja visuaalisten elementtien sommittelua mielenkiintoiseen ja luettavaan muotoon. 

Esitteet Pidämme huolen, että yrityksenne esitteet ovat tyylikkäät, ajan tasalla sekä luovat hyvää imagoa brändillesi. Esitteet, katalogit ja kuvastot on hyvä tapa vahvistaa omaa viestintää ja jäädä vastaanottajan mieleen. Autamme tuomaan palvelut ja tuotteet houkuttelevalla ja selkeällä tavalla esille.

Julisteet Näyttävä juliste herättää huomion. Hyvä juliste on parhaimmillaan pala taidetta – se huokuu rokkia, iloa ja hyviä viboja. Meiltä saat tapahtumajulisteet, mainosjulisteet, opastavat julisteet tai vaikka ihan vain sisustukseen sopivat julisteet. 

Käyntikortit Laadukas ja erottuva käyntikortti antaa hyvän kuvan sinusta ja yrityksestäsi. Käyntikortit ovat säilyttäneet asemansa tärkeänä välineenä bisnesmaailmassa. Perinteisistä painetuista käyntikorteista saadaan monikäyttöisiä ja hyvin palvelevia skannattavien QR-koodien avulla. 

Pakkaussuunnittelu Pakkaussuunnittelulla brändi viedään konkreettisesti ostajan käsiin. Oikeanlaisella pakkaussuunnittelulla on merkittävä kilpailuetu tuotteillesi ja brändillesi, koska suunnittelu nostaa tuotteesi arvoa ja lisää myyntiä. Tavoitteena on saada näkyvyytttä ja erottua eduksi muiden tuotteiden joukosta.

Mainossatama Oy
Hämeentie 8, 30100 Forssa
Vaihde: 040 034 6465
posti@mainossatama.fi

Tietosuojaseloste

Haluatko tietää ensimmäisten joukossa mitä Mainossatamassa tapahtuu?