Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu Minkälainen visio sinulla yrityksesi ilmeestä ikinä onkaan, me hiomme siitä timantin. Värien, muotokielen ja visuaalisuuden avulla luomme tyylin, joka erottuu muista. Meiltä luonnistuu graafisen suunnittelun eri osa-alueet aina logoista tuote- ja pakkaussuunnitteluun. Työmme on aina viimeiseen saakka mietittyä, sekä teemme ammattitaidolla aineiston, joka toimii ja skaalautuu oikein sähköisessä muodossa, painossa sekä printatussa materiaalissa. Meiltä saat myös brändistrategian suunnittelun.

 

  • Yritysilmeen suunnittelu
  • Logon suunnittelu
  • Julkaisujen taitto
  • Esitteet
  • Julisteet
  • Käyntikortit
  • Pakkaussuunnittelu

 

Yritysilmeen suunnittelu Huolella mietitty yrityksen ilme ja visuaalinen markkinointi luovat hyvän ensivaikutelman yrityksestäsi. Suunnittelemme yrityksesi ilmeen markkinointi- ja brändistrategian pohjalta, joka kutsuu asiakkaita luoksesi. Brändisi ei ole pelkkä visuaalinen ilme, vaan persoona, joka kuvastuu asiakkaille jokaisessa kohtaamisessa. Luomme sinulle erottuvan, uniikin sekä visuaalisen ilmeen, joka erottautuu kilpailijoista, sekä se kestää katseita ja aikaa. Yritysilmeen suunnittelun yhteydessä kannattaa samalla panostaa laadukkaisiin valokuviin, että annat yrityksestäsi ammattimaisen ja hyvän vaikutelman.

Logon suunnittelu Logo tehdään edustamaan yritystäsi, joten se on osa yrityksesi identiteettiä. Logon avulla yrityksesi tunnetaan jo ennen ensimmäistä yhteydenottoa, joten sen kuuluu olla yrityksesi näköinen, persoonallinen, yksilöllinen sekä mieleenpainuva, siksi suunnittelussa tulee huomioida yrityksesi toimiala sekä että se kestää aikaa. Me Mainossatamalla teemme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan logon markkinointi- ja brändistrategian pohjalta. Logon lisäksi teidän kannattaa samalla laittaa yrityksen some tilit kuntoon, koska sosiaalisen median avulla sinulla on mahdollisuus lisämyyntiin ja brändin rakentamiseen. 

 

Julkaisujen taitto Teemme taittoa kirjoihin, lehtiin, nettisivuille, esitteisiin ja tuoteluetteloihin. Jokainen käyttöliittymä vaatii omanlaisen ammattitaitoisen näkemyksellisen taiton. Taitto tarkoittaa toimituksellisen tekstin ja visuaalisten elementtien sommittelua visuaalisesti mielenkiintoiseen ja luettavaan muotoon. Jos kaipaat apua taiton kanssa, ota meihin yhteyttä, olemme tukenasi toteuttamassa visiotasi eteenpäin. Taittojen lisäksi teidän kannattaa samalla laittaa yrityksen some tilit kuntoon, koska sosiaalisen median avulla sinulla on mahdollisuus lisämyyntiin ja brändin rakentamiseen. 

 

Esitteet Pidämme huolen, että yrityksenne esitteet ovat tyylikkäät, ajan tasalla sekä luovat hyvää imagoa brändillesi. Esitteet, katalogit ja kuvastot on hyvä tapa vahvistaa omaa viestintää sekä jäädä vastaanottajan mieleen. Autamme tuomaa yrityksesi parhaat puolet esille laadukkailla esitteillä. Otamme mielellämme myös ammattimaiset valokuvat, jotka vahvistavat brändiäsi. 

 

Julisteet Näyttävällä julisteella saat näkyvyyttä yrityksellesi tai tapahtumallesi. Tiesitkö, että julisteen tarkoitus on kiinnittää huomiota? Me tarjoamme julisteiden suunnittelun ja painon. Meiltä saat tapahtumajulisteet, mainosjulisteet, yrityksen sisäiseen käyttöön julisteet tai mitä ikinä tarvitsetkaan, olemme toteuttamassa visiota kanssasi. Voit tulla luoksemme vision kanssa tai ilman, koska meillä on myös ammattitaitoinen suunnittelupalvelu käytössäsi.

 

Käyntikortit Laadukas ja erottuva käyntikortti antaa hyvän kuvan sinusta ja yrityksestäsi, sekä käyntikortit ovat säilyttäneet asemansa tärkeänä välineenä bisnes maailmassa. Me suunnittelemme brändiisi sopivat käyntikortit, jotka erottuvat positiivisesti eduksesi.  Voit tulla luoksemme vision kanssa tai ilman, koska meillä on myös ammattitaitoinen suunnittelupalvelu käytössäsi.

 

Pakkaussuunnittelu Pakkaussuunnittelulla brändi viedään konkreettisesti ostajan käsiin. Oikeanlaisella pakkaussuunnittelulla on merkittävä kilpailuetu tuotteillesi ja brändillesi, koska suunnittelu nostaa tuotteesi arvoa ja lisää myyntiä. Tavoitteena on lisätä brändisi näkyvyyttä, edistää liiketoimintaasi sekä lisätä tunnettavuuttasi, siksi pakkaussuunnitteluun kannattaa panostaa huolellisesti. Suunnittelemme kohderyhmääsi puhuttelevan sekä tuotetta kuvastavan pakkauksen brändistrategian pohjalta. Pakkaus suunnittelun yhteydessä kannattaa samalla panostaa laadukkaisiin valokuviin, että annat yrityksestäsi ammattimaisen ja hyvän vaikutelman. 

Mainossatama Oy
Uittotie 2, 30100 Forssa
Vaihde: 040 034 6465
posti@mainossatama.fi

Tietosuojaseloste

Haluatko tietää ensimmäisten joukossa mitä Mainossatamassa tapahtuu?