Hyvä yritystarina antaa verkkokaupalle kasvot

 

Erotu, luo fiilistä ja sitouta

 

Kuvittele mielessäsi tilanne, että sinun pitäisi valita ostatko tuotteen yrityksestä A vai yrityksestä B? Yritys B esittelee avoimesti sivustollaan, ketkä yritystä pyörittävät ja mitä kulisseissa tapahtuu. Yritys A taas ei kerro kotisivuillaan mitään itsestään. Kummasta ostaisit?

Miksi yrityksesi on olemassa? Ja miksi asiakkaan kannattaa ostaa juuri sinulta? Hyvä yritystarina vastaa näihin kysymyksiin ja tuo verkkokauppasi lähemmäksi asiakasta. Kun palvelu saa kasvot, asiakkaan on turvallisempaa edetä ostopolullaan.

Kuluttajien odotukset ovat muuttuneet viime vuosina ja ostopäätöksiä perustellaan yhä useammin sellaisilla kriteereillä, kuin yrityksen vastuullisuus, arvot ja luotettavuus. Nämä asiat voivat olla usein sinulle itsestään selviä, mutta asiakkaallesi ne eivät välttämättä ole. Siksi ne kannattaa tuoda esille yritystarinan kautta.

Jos ajattelet tässä vaiheessa, että yrityksestäsi ei riitä kerrottavaa, olet väärässä. Me Mainossatamassa osaamme kirjoittaa mielenkiintoisia ja vetoavia tarinoita yrityksestä kuin yrityksestä. Kokeile vaikka!

Kun yrityksellä, tuotteella tai brändillä on tarina, asiakas sitoutuu siihen tutkitusti vahvemmin.

Ota yhteyttä ja tehdään yrityksesi tarina eläväksi!

Meihin voit ottaa yhteyttä etunimi.sukunimi@mainossatama.fi sähköpostien kautta tai sitten alla olevan lomakkeen kautta:

Tietosuojaseloste  |  Evästeet

Mainossatama Oy
Hämeentie 8, 30100 Forssa
Vaihde: 040 034 6465
posti@mainossatama.fi

Tietosuojaseloste

Haluatko tietää ensimmäisten joukossa mitä Mainossatamassa tapahtuu?