Video on uusi musta – ja hakukoneiden suosikki!

 

Luo vaikutus liikkuvalla kuvalla

 

Oletko huomannut, että videot nousevat hakukoneissa yhä korkeammalle? Eikä ihme, sillä ihmiset haluavat kuluttaa sisältöjä entistä enemmän videoiden muodossa.

Videot ovat loistava tapa herättää kiinnostus, esitellä tuotteita ja tarjota lisäarvoa asiakkaalle. Jos esimerkiksi myyt tapetteja, voit videon avulla näyttää, miten tapetit asennetaan.

Videot ovat myös hyvä keino parantaa sivuston hakukonenäkyvyyttä ja ne tunnetusti sitouttavat ihmisiä paremmin, kuin muut sisältömuodot. Tiesitkö, että videoiden käyttö voi nostaa laskeutumissivun konversiota jopa 80 prosenttia?

Videoiden tekeminen saattaa kuulostaa helpolta, mutta laadukkaiden sisältöjen kuvaamisessa on omat niksinsä. Kuvauskulmien ja valaistuksen lisäksi on hyvä miettiä esimerkiksi sitä, missä kanavissa videota on tarkoitus käyttää.

Mainossatama tarjoaa kattavat ohjeet ja vinkit, joiden avulla onnistut laadukkaan videosisällön tuottamisessa. Palvelu sisältää myös valmiiksi kuvattujen videomateriaalien editoinnin ja jälkikäsittelyn.

Videot ovat tulleet jäädäkseen. Nyt jos koskaan on oikea aika ottaa ne osaksi yrityksesi markkinointia.

Ota yhteyttä ja tehdään videoista osa asiakaspalveluasi!

Meihin voit ottaa yhteyttä etunimi.sukunimi@mainossatama.fi sähköpostien kautta tai sitten alla olevan lomakkeen kautta:

Tietosuojaseloste  |  Evästeet

Mainossatama Oy
Hämeentie 8, 30100 Forssa
Vaihde: 040 034 6465
posti@mainossatama.fi

Tietosuojaseloste

Haluatko tietää ensimmäisten joukossa mitä Mainossatamassa tapahtuu?