Suoramarkkinointia uutiskirjeellä

 

Pidä yhteyttä asiakkaaseen säännöllisesti

Tiesitkö, että on kannattavampaa tehdä lisämyyntiä kanta-asiakkaille, kuin houkutella verkkokauppaasi uusia kävijöitä? Yksi parhaista keinoista tavoittaa nykyiset asiakkaasi ja houkutella heitä ostamaan lisää, on tehdä juuri heille kohdistettua markkinointia uutiskirjeen avulla.  

Uutiskirje on kustannustehokas ja suosittu markkinointikanava, eikä ihme. Uutiskirjeen avulla on mahdollista tavoittaa kohdennetusti niitä asiakkaita, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostusta yrityksen myymiä tuotteita tai palveluita kohtaan.

Tuotteiden ja tarjousten mainostamisen lisäksi uutiskirjettä voi hyödyntää myös viestinnän välineenä. Uutiskirje on hyvä keino pitää yhteyttä asiakkaisiin, tiedottaa ajankohtaisista asioista, tuottaa lisäarvoa ja herättää asiakkaiden kiinnostusta. Uutiskirjeiden tehokkuutta on myös helppo seurata analytiikan avulla.

Uutiskirjeellä lähetetään tällä hetkellä enemmän kuin koskaan. Enää ei siis riitä, että sähköpostimarkkinointia tekee säännöllisesti, vaan erottuakseen uutiskirjeiden tulee olla myös sisällöltään tarkkaan mietittyjä, ytimekkäitä ja visuaalisesti kiinnostavia.

Siksi me Mainossatamassa tarjoamme palvelua, jossa suunnittelemme ja toteutamme näyttävät ja myyvät uutiskirjeet markkinointisi tueksi.

Sitoutunut asiakas odottaa viestiäsi. Pidä huolta hyvistä asiakassuhteista

Ota yhteyttä ja aloitetaan säännöllinen suoramarkkinointi!

Meihin voit ottaa yhteyttä etunimi.sukunimi@mainossatama.fi sähköpostien kautta tai sitten alla olevan lomakkeen kautta:

Tietosuojaseloste  |  Evästeet

Mainossatama Oy
Hämeentie 8, 30100 Forssa
Vaihde: 040 034 6465
posti@mainossatama.fi

Tietosuojaseloste

Haluatko tietää ensimmäisten joukossa mitä Mainossatamassa tapahtuu?