Pakkausmateriaalit verkkokauppaan ja kivijalkaan

Lisää näkyvyyttä aidosti erottuvilla pakkausratkaisuilla

 

Oletko koskaan noutopisteestä pakettia hakiessasi kiinnittänyt huomiota siihen, minkä yritysten logoilla varustettuja lähetyksiä hyllyillä seisoo? Ja yhtäkkiä löytänyt itsesi verkkokaupasta selailemasta samaa tarjontaa?

Näyttävä pakkaus on oiva tapa saada yrityksellesi ilmaista mainosta. Vai keksitkö jotain muuta tapaa, miten voisit saada ihmiset kuljettamaan yrityksesi mainoksia keskustan vilkkaimmissa kauppakeskuksissa edullisesti ja kustannustehokkaasti ympäri Suomen?

Koskaan ei tiedä, kuinka monen silmäparin ohitse pakettisi kulkee ennen lopullista määränpäätään. Mitä näyttävämmät pakkaukset ovat, sitä paremmin ne erottuvat ja jäävät mieleen. Samalla ne toimivat suosituksena ihmiseltä toiselle. ”Jos hänkin osti tuon yrityksen tuotteita, niin ehkä minunkin kannattaisi?”.

Mutta miltä pakkauksiesi tulisi näyttää, jotta ne erottuvat muiden pakettien joukosta? Keskity ydinosaamiseesi ja jätä näkyvyys meidän huoleksemme. Me Mainossatamassa suunnittelemme ja painatamme näyttävät pakkaukset, teipit ja tarrat puolestasi.

Entä jos lähettämäsi paketti ei olisi vain tilaus muiden joukossa, vaan mahdollisuus tehdä lisämyyntiä?

Ota yhteyttä ja pannaan homma pakettiin!

Meihin voit ottaa yhteyttä etunimi.sukunimi@mainossatama.fi sähköpostien kautta tai sitten alla olevan lomakkeen kautta:

Tietosuojaseloste  |  Evästeet

Mainossatama Oy
Hämeentie 8, 30100 Forssa
Vaihde: 040 034 6465
posti@mainossatama.fi

Tietosuojaseloste

Haluatko tietää ensimmäisten joukossa mitä Mainossatamassa tapahtuu?