Julisteet ja tarrat kivijalkaliikkeeseen

Lisää myymäläsi näkyvyyttä erottuvilla kampanjamateriaaleilla

Miten saat asiakkaat sisälle myymälään? Tai viestit monipuolisesti, mitä kaikkea liikkeessäsi on tarjolla? Tai miten kiinnität asiakkaiden huomion myös kaupan aukioloaikojen ulkopuolella?

Kysyminen kannattaa aina, mutta helpointa on, jos asiakkaasi näkevät liikkeesi tarjoukset sekä sesonki- ja uutuustuotteet jo liikkeeseen saapuessaan. Sesongeittain vaihtuvat kampanjamateriaalit antavat monipuolisen kuvan tarjolla olevasta valikoimasta ja houkuttelevat asiakkaita liikkeeseen.

Näyttävien kampanjamateriaalien avulla voit myös vaikuttaa ihmisten ostopäätöksiin, ja tarjota oleellista lisätietoa liikkeen tarjonnasta, tuotteiden ominaisuuksista tai hinnoista.

Mainossataman Kivijalan tuki -palvelu sisältää vaihtuvien kampanjamateriaalien suunnittelun sekä painatuksen kätevästi kuukausisopimuksella. Palvelun avulla varmistat, että liikkeessäsi on aina ajankohtaiset ja myyvät A-pukkijulisteet, kampanjakassit- ja tarrat.

Hyvä ensivaikutelma luodaan vain kerran. Varmista siis, että kivijalkaliikkeesi palvelee asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla heti ensihetkestä lähtien.

Kysy lisää ja aloita vaikutuksen tekeminen asiakkaisiisi jo tänään!

Meihin voit ottaa yhteyttä etunimi.sukunimi@mainossatama.fi sähköpostien kautta tai sitten alla olevan lomakkeen kautta:

Tietosuojaseloste  |  Evästeet

Mainossatama Oy
Hämeentie 8, 30100 Forssa
Vaihde: 040 034 6465
posti@mainossatama.fi

Tietosuojaseloste

Haluatko tietää ensimmäisten joukossa mitä Mainossatamassa tapahtuu?