Videot

Video, video ja vielä kerran video. Videotuotanto on noussut tärkeäksi osaksi nykypäivän markkinointia ja mainontaa. Eiköhän siis tehdä teillekin näyttävä markkinointivideo ja räjäytetään näkyvyytenne uudelle tasolle!

 

Tutoriaalivideo

Tutoriaalit, eli opasvideot auttavat asiakasta saamaan parhaan hyödyn irti tuotteestasi tai palvelustasi. Ne myös helpottavat yrityksesi arkea, kun työntekijöidesi ei tarvitse vastata jatkuvasti samoihin kysymyksiin, joita asiakkaasi miettivät. Parhaassa tapauksessa voit myös estää asiakasta käyttämästä tuotettasi väärin. Auttamalla luot positiivista yrityskuvaa, viestität asiantuntemuksesta ja rakennat luottamusta asiakkaidesi suuntaan.

Rekryvideo

Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. Ei ole siis yhdentekevää, miten uusia tekijöitä rekrytään. Huolella mietitty rekryvideo välittää työyhteisön tunnelmaa ja henkeä paremmin, kuin mikään muu mainosmuoto. Se kertoo, mitä tarjottavaa yritykselläsi on työnantajana ja miksi juuri teille kannattaa tulla töihin. Rekrytointivideon katsomalla potentiaaliset hakijat pääsevät myös näkemään, millaiset työkaverit häntä odottavat. Ja kukapa olisi parempi suosittelija yrityksellesi, kuin videolla esiintyvä tyytyväinen työntekijä?

Editoriaalivideo (haastattelu)

Yli 70 % ihmisistä luottaa enemmän toisen ihmisen suositteluun kuin suoraan brändiltä tulevaan viestiin. Siksi erilaiset haastatteluvideot ovatkin loistava keino kertoa yrityksesi tarjoamista palveluista. Antamalla puheenvuoron asiakkaallesi synnytät luottamusta ja uskottavuutta. Pelkkä tyytyväinen asiakas ei kuitenkaan riitä, vaan herättääkseen positiivista huomiota videon on oltava myös laadukas – sekä teknisesti että sisällön osalta.

Yritysvideo

Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Mutta video kertoo yrityksesi koko tarinan. Se muuttaa yritysilmeenne eläväksi, kertoo miksi olette olemassa ja mitkä ovat yrityksenne arvot. Onnistunut yritysvideo herättää vahvoja tunteita, naurattaa oikeissa kohdissa ja on aito. Se saa brändisi erottautumaan ja on näkyvä todiste myös siitä, että yrityksessänne tehdään asioita oikealla tavalla.

Lyhytelokuva/mainoselokuva/brändivideo

Tiesitkö, että video voi olla vaikuttava, vaikka siinä ei varsinaisesti mainostettaisi mitään? Joskus riittää, että video kertoo tarinan. Brändivideo vahvistaa mielikuvaa yrityksestäsi ja missiostanne, herättää tunteita ja lumoaa katsojan vaikuttavuudellaan. Hyvin suunniteltu, käsikirjoitettu ja toteutettu brändivideo tuo yritykseen asiakkaita ja työntekijöitä vielä vuosienkin päästä.

Animaatio

Kun halutaan esittää paljon informaatiota kerralla, ratkaisu on animoitu video. Animoidussa videossa hahmot, esineet tai kaaviot heräävät henkiin kertomaan viestiä puolestasi. Näin isojakin kokonaisuuksia pystytään esittämään kevyesti ja helposti ymmärrettävässä muodossa.

Nopea fiilisvideo

Somessa, jossa kaikki on nopeaa, pitää videonkin olla nopea. Joskus täytyy herättää reilusti huomiota, jotta pääsee kertomaan oman asiansa. Nopealla fiilisvideolla voi olla monta eri tavoitetta – mutta tärkeintä on, että niistä jää hyvä fiilis.

Mainossatama Oy
Uittotie 2, 30100 Forssa
Vaihde: 040 034 6465
posti@mainossatama.fi

Tietosuojaseloste