Bannerilla potkua digimarkkinointiin

 

Selkeä ja erottuva mainosbanneri houkuttelee klikkaamaan

 

Tiesitkö, että aikaa verkkokauppaan tai kotisivuille saapuvan asiakkaan kiinnostuksen herättämiseen on vain muutamia sekunteja? Ja että ensimmäinen asia, johon asiakas tyypillisesti kiinnittää huomiota, on laskeutumissivun banneri?

Mutta millainen on hyvä mainosbanneri? No ainakaan se ei ole sellainen, joka pysyy samana kuukaudesta toiseen. Sesongit, kampanjat, trendit ja kysyntä vaihtelevat jatkuvasti ja myös bannerien on vaihduttava niiden mukana.

Näyttävä mainosbanneri on oiva paikka esitellä uutuuksia ja tarjouksia, mutta se tarjoaa myös mahdollisuuden vaikuttaa sivuston visuaaliseen ilmeeseen ja ohjata asiakkaan ostopolkua jo heti alusta lähtien. Verkkokaupan lisäksi mainosbannereita voi hyödyntää kotisivuilla, digitaalisessa markkinoinnissa, uutiskirjeissä ja sosiaalisessa mediassa.

Tehokas markkinointi siis tarvitsee tuekseen uusia mainosbannereita jatkuvalla syötöllä. Onneksi sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä niitä itse, sillä me Mainossatamassa voimme suunnitella ja toteuttaa ne puolestasi. Halutessasi voit tilata mainosbannerit kerta- tai kampanjaluontoisesti sekä kuukausiveloitteisena palveluna.

Tiesitkö, että verkkokaupan visuaalinen ulkoasu vaikuttaa ostopäätöksiin jopa 90% prosentilla ihmisistä?

Ota yhteyttä ja pystyt sesongeissa mukana!

Meihin voit ottaa yhteyttä etunimi.sukunimi@mainossatama.fi sähköpostien kautta tai sitten alla olevan lomakkeen kautta:

Tietosuojaseloste  |  Evästeet

Mainossatama Oy
Hämeentie 8, 30100 Forssa
Vaihde: 040 034 6465
posti@mainossatama.fi

Tietosuojaseloste

Haluatko tietää ensimmäisten joukossa mitä Mainossatamassa tapahtuu?