Tyylikäs käsiohjelma Teatteri Tuntemattomalle

Printti ei ole kuolemassa ja tähän uskoo myös Teatteri Tuntematon, joka tilasi käsiohjelmansa painatuksen kauttamme. Oli sitten nimikortti, kortti tai kokonainen lehti niin aina kannattaa kysyä meiltä jeesiä.

Eroesite 2017

Vaikeastakin aiheesta voi saada hyvän ja toimivan esitteen. Forssan Seurakunta tuottaa palveluita eron edessä oleville pariskunnille. Seurakunnan kanssa toteuttettu esite antaa neuvoja ja apua kun vaikea erotilanne on päällä.

 

Opas matkailijoille 2017

Matkailijan opas 2017 on loistava paketti kesällä Forssan seudulla liikkuessa. Esittelyssä kahvilat, aktiviteettipaikat sekä hotellit joissa yöpyä aktiivisen päivän jälkeen.
[Taitto by Lahtinen]

[facebook_like_button]

Hämeen Kesäyliopisto 1/2017

Hämeen Kesäyliopisto on tuottanut koulutusesitteensä jo parin vuoden ajan Mainossatamassa ja hommat ne vaan jatkuu on yhteistyö pelaa asiakkaan kanssa. Tavoitteena onkin meillä aina pitkäaikaiset asiakkuudet joiden kautta ja aikana asiakkaan brändiä saadaan vahvistettua.

[facebook_like_button]

Safarille!

Lopen Enduro tarjoaa paketteja niin yrityksien vauhtipäiviin kuin naisten omiin erikoispäiviin. Toteutimme kokonaisuuden jossa on oma pakettinsa eri tilanteisiin ja tilaisuuksiin.
[Layout by Lahtinen]

 

[facebook_like_button]

Tiedä miten lajittelet!

Teimme lajitteluoppaan LHJ:n kanssa kuluttajille. Nyt voit näppärästi tarkastaa miten ja mitä pitää lajitella.
[Layout by Kemppainen]

 

[facebook_like_button]

Mitä onkaan syksyllä tiedossa!

Järvenpää-talon syksyn ohjelmisto esittelyssä.
[Layout by Kemppainen]

 

[facebook_like_button]

Hämeen kesäyliopisto 2/2016

Jälleen saimme tehtyä kattavan opintopaketin kesäyliopistolle, ja tämä syksyn versiohan meinaa sitä, että heillä nimestä huolimatta voi opiskella läpi vuoden =)
[Taitto by Lahtinen]

[facebook_like_button]

Matkailijan opas 2016

Matkailijan opas 2016 on loistava paketti esimerkiksi kesällä Forssan seudulla liikkuessa. Esittelyssä kahvilat, aktiviteettipaikat sekä hotellit joissa yöpyä aktiivisen päivän jälkeen.
[Layout by Lahtinen]

[facebook_like_button]